Het Moederbedrijf

Reviews

Herstellen als een Held

“Ook al is het jaren later, mijn bevallingen knagen nog steeds aan mij. Ik kan het niet verkroppen dat sommige dingen zo moesten lopen. Ik had dat weg gestopt, want het is gebeurd, wat kan ik er mee? Praten. Openstellen. Dat heeft Gaya mij laten zien. Waarom moeten we dit nu nog meenemen? Wetende dat het ons zo in de weg zit. Niet eerlijk voor je kind en ook niet goed voor jezelf. Ik leer na enkele gesprekken maar naar mijzelf te luisteren. Ik mag er zijn! En dat gevoel wat ik meedraag probeer ik minder te laten knagen. Ik kan nu weer verder.”

Megan

Herstellen als een Held

“Nooit gedacht dat dit zo’n gesprek teweeg kon brengen. Ik had dat een beetje onderschat maar Gaya heeft mij daarin goed ondersteund. Ze was er steeds en dat was een veilig gevoel. Sindsdien voel ik mij rustig en heb ik berusting in wat er gebeurd is. Ik had nooit gedacht dat zo’n ‘simpel’ gesprek dit zou brengen. ”

Marjolein

Bevallen als een Baas

“Na mijn eerste bevalling zat ik niet lekker in mijn vel, ik was down en genoot niet van mijn dochtertje, nu zwanger van de tweede wilde ik dat niet nog een keer meemaken. we hebben zulke fijne gesprekken gehad en door het boek ga je echt de diepte in. Over sommige dingen had ik nog nooit nagedacht. Ze liet ook steeds weten er te zijn. Nu in de zwangerschap is dat nog niet nodig maar heel vertrouwd te weten dat ik haar na de bevalling kan bereiken wanneer het nodig is. Ik kijk ook uit naar ons gesprek wanneer de kleine meid er is. Ik heb er alle vertrouwen in!”

Sonja