Moeders met Moeders

Bevallen als een Baas Groepstraject

Ben je zwanger en merk je dat je niet zo lekker in je vel zit? Ben je angstig voor de bevalling of loop je tegen dingen aan die iets met je doen? Of heb je eerder een nare ervaring gehad tijdens een vorige zwangerschap, bevalling of kraamtijd? Heb jij je vaak niet lekker in je vel, oververmoeid, prikkelbaar gevoeld in het eerste jaar van je kindje? Heb jij PTSS gehad na de bevalling of een postpartum depressie? En wil je jezelf graag voorbereiden zodat je dit niet nog eens overkomt?

Dan is deze vernieuwde versie van Bevallen als een Baas wellicht wel wat voor jou! 

Thuis ga je individueel aan de slag in het werkboek. Daar haal je uit wat op jou van toepassing is. Tijdens de vier bijeenkomsten voor de bevalling gaan we steeds een deel bespreken met vijf andere moms to be. Wat is voor jou belangrijk en waarom. Hier word jij mentaal sterk van en zorgt voor gezondheid na de geboorte. Deze moeders weten hoe jij voelt of hebt gevoelt, je bent niet alleen met deze gevoelens en het delen met elkaar maakt je krachtig. 

Wanneer je bevallen bent zien wij elkaar binnen 4 weken na de bevalling. Deze sessie is wel 1 op 1. Dit maakt dit traject uniek van alle anderen cursussen. Wanneer nodig ben ik ook altijd tussendoor bereikbaar.

Je krijgt geen uitleg over hoe een bevalling zal gaan, ik denk namelijk dat jouw lijf en hoofd heel goed weten hoe dit moet. Maar je gaat wel leren luisteren naar jezelf, waarom je iets juist wel of niet wil.

Ben jij enthousiast?

Schrijf je dan gelijk in voor de allereerste groep. Alleen deze keer voor een introductieprijs van 150 euro!

Meld je aan via Moeders@gaya.nl dan neem ik daarna contact met je op om de inschrijving af te ronden.

Je kan instappen tot 32 weken* van de zwangerschap, dit ivm de duur van het traject. Er is geen minimale aantal weken omdat het belangrijkste is dat jij goed in je vel zit en vertrouwd de zwangerschap door kan. 

De datareeks van de eerste groep start** op woensdag 24 november – 8 december – 22 december – 5 januari en de laatste sessie is afhankelijk van je bevalling.

Locatie: Buurtcentrum ‘het Spectrum’, Lauraplein 1, 1961 GP Heemskerk 

*wanneer je over de 32 weken zwanger bent maar wel graag mee wil doen neem contact op met mij over de mogelijkheden voor een aangepast 1-op-1 traject.
** Bij minimaal 3 aanmeldingen gaat het traject van start.