Toch wel leuk om mij even verder voor te stellen dat de homepagina. Ik ben moeder van drie kinderen Boet (‘15), Jula (‘17) en Mas (’20) en gelukkig geregistreerd partner van Brian en ook de vader van de kids.

Gaya voor Moeders

Ik hou van gezelligheid maar kan mij ook prima in mijn eentje vermaken, ik hou van mijn kids maar 2 dagen zonder kan ik ook van genieten. Ik kan erg direct zijn maar ben ook onzeker. Ik ben nogal van de contra dingen, dat is wie ik ben. Ik hou ook van flauwe grappen en een tikkeltje sarcasme en heb een grote liefde voor dieren. Maar naast dat alles heb ik een grote drang om moeders te helpen. Ze niet onnodig meer hoeven te lopen met lasten waar goed vanaf te komen is. Maar ook het bespreekbaar maken van mentale klachten tijdens de zwangerschap en nadat ze bevallen zijn. Ze zijn niet alleen en dat moet echt meer bekendheid krijgen.

Van origine ben ik verpleegkundige maar daar heb ik een haat/liefde verhouding mee. Ik hou ervan om voor mensen te zorgen maar niet te verzorgen, daar ben ik nu wel achter. Toch heb ik naast nare dingen ook heel veel leuke dingen meegemaakt in het ziekenhuis. If you know, you know ;-). Het is een hele leerzame tijd geweest op heel veel vlakken. Daar kwam wel al aan het licht dat mijn mentale kant kwetsbaar is. Op mijn 19de had ik mijn eerste depressie te pakken en begin 20 mijn eerste burn-out. En na mijn tweede bevalling een postpartum depressie en PTSS. Ik denk dat ik dus ondertussen de hele strippenkaart wel heb gehad op het gebied van mentale klachten. Maar daardoor kan ik mij wel een ervaringsdeskundige noemen en denk ik mij goed te kunnen inleven in een ander. Been there done that zeg maar.

En nu mag ik het ook nog eens gaan inzetten om een ander te helpen, is het toch allemaal niet voor niets geweest 😉

Ik heb mij toen der tijd vaak als zwak gezien, maar nu zie ik ook dat ik juist heel erg sterk ben, ik ben er namelijk elke keer wel weer bovenop gekomen. Dat wil ik de moeders gaan meegeven.

Ze zijn zo ontzettend sterk en krachtig!

Wil je meer weten over hoe ik jou als moeder kan helpen? Neem een kijkje bij ‘voor de moeder’.