Gaya voor Moeders

De Geboortecursus

Wanneer jij echt voorbereid wil zijn op de geboorte van jullie kindje én jij als moeder.

Een bevalling draait niet alleen om de geboorte van een kindje, de ervaring van de moeder telt hierin (naar mijn mening) net zo hard mee.

De gezondheid die je behoudt na een zwangerschap, bevalling en kraamtijd waar je goed op terug kan kijken neem jij de rest van je leven mee.

Daarom is deze cursus voor jou wanneer jij, naast je kindje óók jezelf de beste start wil geven na de bevalling. Je wil goed geïnformeerd zijn en daarmee de keuzes maken die bij jou passen, onderzoeken wat goed voelt voor jou.

In De Geboortecursus staan jij en je kindje(s) centraal, je leert luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Regie te houden en bovenal een geboortetrauma te voorkomen.

Want zeg nou zelf, voorkomen is beter dan genezen.

 

Iets voor jou?

Dus, wil jij graag eerlijke informatie, leren hoe het vrouwenlichaam werkt, een bevalplan 2.0 schrijven, voor jezelf op kunnen komen en daarbij in contact komen met andere zwangeren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Geen vraag te gek en alle emoties en angsten zijn welkom.

Wel goed om te weten dat ik geen yoga aanbiedt. Al het werk wat we gaan verrichten kan aan tafel op een stoel.

Ik zorg voor wat lekkers te eten en drinken.

Zie onderaan voor meer informatie en de data.

 

Weet jij nu al dat een groepscursus niet is wat je zoekt, heb jij specifiek iets wat je graag wil bespreken? Dan verwijs ik je graag naar mijn ZOBEVALIK® traject. Dan kunnen we dat gelijk 1-op-1 gaan oppakken.

Twijfel je wat het beste past? Neem even contact op en kijken we er samen naar.

De cursus zal elke eerste woensdag van de maand starten. (muv december) En vindt plaats bij buurthuis Het Spectrum in Heemskerk van 19.30 tot ongeveer 22.00

Ben jij erbij? Er is per keer plek voor 6 moeders. Opgeven kan via de mail, moeders@gaya.nl

Zet in je mail voor welke maand jij je wil opgeven. Instappen kan vanaf elk moment tot 32 weken, dit ivm de duur van de cursus.

Ben je verder dan 32 weken? Laat het mij dan weten dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.

Heb je nog vragen? Stuur mij een mail, app, spraakberichtje of bel mij. Ik vertel je graag meer!

Data voor 2022

Maand november: eerste les 2 november (al gestart)

Data voor 2023

Januari: eerste les 4 januari

Februari: eerste les 1 februari

Maart: eerste les 1 maart

April: eerste les 5 april

Mei: eerste les 3 mei

Juni: eerste les 7 juni

Juli: eerste les 5 juli

Ik vraag een aanbetaling van €75,- hiermee ben jij verzekerd van jouw plek. Het resterende bedrag kan je betalen tot uiterlijk één week voor aanvang van de eerste cursusdag. 

Annulering tot 1 week voor aanvang eerste cursusdag ontvang je je deelnamegeld terug met uitzondering van de aanbetaling. Na deelname geen recht op restitutie.

Kun je één of meerdere cursusdagen niet aanwezig zijn door ziekte of andere omstandigheden? Dan gaan we zoeken naar een oplossing. Het geeft geen recht op restitutie van de deelnamekosten.